Asbest
renovatie

Heb je een oude schuur, berging of ander soort pand met asbest golfplaten erop? En wil je daar graag van af? Wij regelen het gehele proces van A tot Z. We halen het oude dak eraf en leggen het nieuwe dak er weer op.

Veilig asbest verwijderen

Wanneer je asbestplaten op je pand of schuur hebt liggen is het belangrijk dat je deze laat verwijderen door een specialist zodat het veilig gebeurt. Bij oude golfplaten kan het namelijk zo zijn dat er schadelijke vezels vrij komen. Daarom is het altijd handig om een expert zoals HAROSTEEL in te schakelen.

Asbest op uwstal of schuur

Asbest is een verzamelnaam voor zes in de natuur gevormde mineralen met een vezelstructuur. Het is sterk, slijtvast, bestand tegen basen en hoge temperaturen en daarnaast goedkoop. Door deze positieve eigenschappen is dit materiaal tot in de jaren ‘80 heel erg veel gebruikt in de bouw.

Hierdoor hebben veel oude panden zoals stallen en of schuren asbest golfplaten op het dak liggen. Helaas bleek later dat dit materiaal slechte gevolgen voor de gezondheid kan hebben. Daarnaast heeft het ook nog een slechte isolerende waarde.

Vraag offerte aan

Nieuwe (duurzame)dakbedekking

Wanneer de dakbedekking met asbest veilig door ons verwijderd is, moet er natuurlijk een nieuw dak op komen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jou en het pand.

Vaak zijn asbestplaten niet geïsoleerd wat ervoor zorgt dat er veel energie verloren gaat. Daarom plaatsen wij altijd een nieuw dak met een hogere isolatiewaarde om het pand duurzamer te maken.

Vraag offerte aan

Bekijk onze recente projecten

Vrijblijvende offerte?

Neem gerust contact
met ons op door te bellen.

Maak kennis