Dé expert in de
utiliteitsbouw & renovatie

We zijn experts in de bouw en het renoveren van stallen, schuren, hallen en bedrijfspanden. Vanuit het midden van Nederland komen wij door heel het land om bouwprojecten van A tot Z af te ronden.

Vakkundigheid voorop

Bij HAROSTEEL ben je verzekerd van vakmanschap. Ons specialisme ligt in de utiliteitsbouw en de agrarische sector. We hebben de Veluwse nuchterheid, zitten strak op de bal en houden van korte lijntjes. Je bent altijd in contact met een van ons, degene die de bouw of renovatie uitvoert.

Daarom HAROSTEEL

Veluwse

Mentaliteit

We komen van de Veluwe en hechten veel waarde aan de Veluwse mentaliteit. Wat betekent dat we rechtdoorzee zijn en we alle projecten met beide handen aanpakken. Niets is voor ons onmogelijk. We houden niet van gedoe en willen hard werken. Hard werken met kwaliteit altijd op nummer 1.

Ruim 10 jaar ervaring

Ervaring

Besteed je een project aan ons uit, dan kun je ervan uitgaan dat je met een ervaren partij in zee gaat. Al ruim tien jaar renoveren en bouwen wij panden met de focus op utiliteitsbouw en de agrarische sector. We zetten onze eigen ervaring en expertise altijd in om te zorgen voor een perfect eindresultaat.

Een groot en betrouwbaar

Netwerk

Een project leveren we altijd zelf op. Maar is er iets dat wij niet zelf kunnen? Dan schakelen we ons eigen netwerk met professionals in. Zo werken we altijd samen met partijen die aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen. De leveranciers waarmee wij werken hebben net zoals wij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Lunterenals thuisbasis

We komen vanaf de Veluwe, Lunteren is onze thuisbasis. Hier komt die Veluwse nuchterheid dan ook vandaan. Maar dat betekent niet dat wij alleen projecten aan gaan in onze eigen ‘vertrouwde’ omgeving. Het is onze basis, maar komen ook graag buiten de Veluwe voor interessante bouwprojecten en of renovaties.

Vrijblijvende offerte?

Neem gerust contact
met ons op door te bellen.

Maak kennis