Materialen
en producten

We werken voor aannemers, ontwikkelaars, de agrarische sector en particulieren. We zijn gespecialiseerd in de utiliteitsbouw, asbestrenovatie en het renoveren van daken en gevels. Of het nu gaat om een nieuw dak op een grote stal of om de wandbeplating van een (bedrijfs)pand.  We zorgen altijd voor een mooi eindresultaat met hoogwaardige materialen.

Met deze materialen werken we

Afhankelijk van de klus of het project adviseren we jou over de beste bouwmaterialen. Hierbij gebruiken we altijd duurzame materialen. Deze materialen en producten zijn het beste om te gebruiken als bouwmateriaal voor stallen, schuren en bedrijfspanden.

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen worden veel gebruikt voor hallen, stallen en bedrijfspanden. Het is een duurzaam bouwmateriaal dat bestaat uit een buiten- en een binnenplaat van metaal met een laag isolatie ertussen.

Gevelpanelen

Gevelpanelen zorgen voor de uitstraling van het pand. Gevelpanelen zijn leverbaar met verschillende profielen; golf, trapezium en microrib. De panelen kunnen in vrijwel iedere kleur en met een isolatiedikte van 40 t/m 160 mm geleverd worden.

Scheidingswanden

Sandwichpanelen zijn de perfecte oplossing om een tussen- of scheidingswand van te maken. De geïsoleerde wandpanelen van FALK zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Een coating en profilering passend bij jouw wensen maakt het wandpaneel geschikt voor vrijwel iedere toepassing.

Dakpanelen

De dakplaten zijn geprofileerde sandwich dakpanelen voorzien van een PIR- of een duurzame CradleCore® schuimlaag. De onderkant is van staal of van aluminium folie. De platen zijn leverbaar in diverse kleuren en diktes.

Profielplaten

De profielplaten zonder isolatie worden vaak toegepast op open bouwwerken waarbij minimale eisen gesteld worden aan isolatie.

Lichtoplossingen

Daglicht is belangrijk voor mens en dier. De transparante panelen met een golf- of trapeziumprofiel zorgen voor extra daglicht in een stal of schuur. Goed om te weten is dat lichtdoorlatende elementen een lagere isolatiewaarde hebben dan sandwichpanelen. De totale isolatiewaarde loopt dus wat terug.

Vrijblijvende offerte?

Neem gerust contact
met ons op door te bellen.

Maak kennis