Dak-en gevel
renovatie

Is jouw bedrijfspand beschadigd? Heb je lekkage in het dak? Of is de gevel toe een verfrissing? Dan kan dak- en gevelrenovatie een goede oplossing zijn. We herstellen de schades aan het dak en de gevel, vervangen de beplating en kijken naar mogelijkheden om het pand duurzamer te maken.

Duurzame investering voor een stal of pand

Renovatie of vernieuwing van het pand betekent niet altijd dat alles vervangen of vernieuwd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een duurzame investering door te kiezen voor isolatie zodat je pand een hogere isolatiewaarde krijgt. Met alleen een nieuw dak al geef je je pand al een grote upgrade.

Alles rondom degevel repareren wij

Sandwichpanelen, profielplaten, hoekstukken en meer. Alles rondom de gevel of het dak wordt door ons gerepareerd of vervangen. Heb je bijvoorbeeld schade aan het dak, of is er iemand met een grote kar tegen het pand gereden? Ook deuken en kleine schade repareren wij. We vervangen delen van het dak, vervangen panelen en afwerkstukken. Met materialen van FALK kiezen wij voor een hoogwaardige kwaliteit.

Vraag offerte aan

Bedrijfshal vernieuwenof verduurzamen?

Naast renovatie zijn wij er ook voor vernieuwingen in de gevel en/of het dak van jouw pand. Is jouw pand bijvoorbeeld gedateerd en sluit het niet meer aan bij de uitstraling van je bedrijf of is het tijd voor een duurzame investering? Wij denken graag met je mee.

Zo kunnen we alleen de platen van de voorgevel vervangen zodat het pand direct een nieuwe uitstraling krijgt. We zorgen altijd voor een strak resultaat en een pand dat er weer een tijd tegenaan kan.

Vraag offerte aan

Bekijk onze recente projecten

Vrijblijvende offerte?

Neem gerust contact
met ons op door te bellen.

Maak kennis