Utiliteits
bouw

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en dan vooral in de utiliteitsbouw. Voor bouwwerken zonder woonbestemming zoals een stal, productie of opslag ben je bij HAROSTEEL aan het juiste adres. Wij denken hierbij graag mee, geven een advies en bouwen het bedrijfspand dat jij voor ogen hebt.

Een nieuw pand voor je bedrijf

De nieuwbouw voor een kantoor, bedrijfspand, opslag, productie en of stal kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze vakmensen werken we aan verschillende projecten in de nieuwbouw.

Complexe maniervan bouwen

Anders dan woningbouw is de utiliteitsbouw een complexe manier van bouwen. Dat is doordat er diverse vereisten zijn en er veel werkzaamheden op elkaar afgestemd moeten worden. Vaak gaat het hierbij om grotere gebouwen zoals een bedrijfspand, grote schuur of een stal.

Bij HAROSTEEL ben je ervan verzekerd dat wij alle noodzakelijke kennis in huis hebben. Zo zorgen wij er dan ook voor dat ieder utiliteitsbouwproject tot een perfect eindresultaat komt.

Vraag offerte aan

Werken met sterkeen kwalitatieve materialen

De utiliteitsbouw kent veel constructies, van productiehallen tot kantoren en van stallen tot grote bedrijfspanden. Een stevige constructie en een goede fundering voor het pand zorgt ervoor dat het jaren meegaat. In de utiliteitsbouw wordt veelal gebruik gemaakt van beton en of staal. Beide zeer stevige materialen.

Afhankelijk van de klus of het project adviseren wij jou over de beste bouwmaterialen. Hierbij gebruiken wij altijd de duurzame materialen van FALK. Deze materialen en producten zijn ideaal als bouwmateriaal voor stallen, schuren en bedrijfspanden.

Vraag offerte aan

Bekijk onze recente projecten

Vrijblijvende offerte?

Neem gerust contact
met ons op door te bellen.

Maak kennis